top of page

Keynote - Je krijgt géén burnout van hard werken

In deze pittige keynote sessie dagen we conventionele wijsheid uit en stellen we de veronderstelling ter discussie dat hard werken vaak leidt tot burnout.
Gedurende 30 tot 45 minuten nemen we een rebels standpunt in en verkennen we hoe het waarderen van menselijk kapitaal een krachtige antidote kan zijn tegen de gevolgen van een overwerkte cultuur.

Burnout, stress en onvoldoende tijd voor zelfzorg… Dat we deze zaken in onderwijs steeds vaker zien terugkomen is geen nieuws. 


Tijdens deze Keynote leer je meer over de oorzaken, hoe je stress en burnout kan detecteren, en wat mogelijke risico-kenmerken zijn.

We leggen de aandacht op de oplossing in plaats van op de oorzaken van burnout, stress en gebrek aan zelfzorg. Vind je zelfzorg, balans en welbevinden in onderwijs belangrijk, voor jezelf en voor je collega’s, dan is deze keynote iets voor jou.

Programma

Via storytelling, ondersteund met een zeer visuele presentatie richt Roel zich op die zaken die je dichter brengen bij wat je écht wil. Je reflecteert daarbij samen met hem - als Rebel in Peace - bewust over enkele stellingen die in onderwijs voor beroering zorgen (vaste benoeming, te weinig omkadering, vlakke schoolloopbaan…).


bottom of page