top of page

Coaching - 3-daagse 'Reis van de Held'

We begrijpen de cruciale rol die leiders spelen in het vormgeven van een sterke en wendbare organisatie en voorzien daarom een op maat gemaakte 'Reis van de Held'.

Dit transformerend 3-daags coachingstraject  biedt een diepgaand inzicht in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij u wordt begeleid door ervaren coaches. 


Door de krachtige narratieve structuur van de heldenreis te gebruiken, ontdekt u uw innerlijke kracht, overwint u uitdagingen en ontwikkelt u de vaardigheden om als inspirerende leider te gedijen in een snel veranderende wereld.


Dit traject werd ontwikkeld op het raamwerk van van Dr. Joseph Campbell's 'The Hero's Journey' en omvat een individueel 3-daags coachingstraject op locatie.

Wat kan je verwachten?

  1. Persoonlijke Ontwikkeling: we helpen jouw sterke punten te maximaliseren en obstakels te overwinnen, wat leidt tot een betere leiderschapsvaardigheden.

  2. Meetbare Resultaten: we streven ernaar om meetbare verbeteringen te bereiken, zoals verhoogde productiviteit, verminderde personeelsverloop en betere besluitvorming.

  3. Groei en Innovatie: leer hoe je een cultuur van groei en innovatie in uw organisatie kan bevorderen.

  4. Betere Communicatie: verbeter communicatievaardigheden om effectiever te leiden en te inspireren.

  5. Maximale ROI: onze aanpak biedt aantoonbare resultaten en een aanzienlijke ROI voor uw organisatie.

Zet die eerste stap en neem vandaag nog contact op!

bottom of page