top of page

Coaching - Dagtocht 'Re-set & Me-set'


Klaar om de reis naar jouw ware zelf te beginnen? Stap aan boord van 'Nomad' , onze coachingscamper, voor een transformerende dag vol zelfontdekking en groei. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek te reserveren en de eerste stap te zetten naar een leven van persoonlijk leiderschap en welzijn. De reis wacht op jou - durf jij het avontuur aan?

Stap aan boord van ons exclusieve 1-op-1 personal coachingsprogramma, ontworpen om leiderschap en welzijn in een professionele context te versterken terwijl de balans tussen werk,  gezin en 'ME' wordt geoptimaliseerd.


In onze Coachingscamper 'Nomad' maken we een reis door zowel landschappen als inzichten. Gedurende deze dag zullen we op strategische stops maken om niet alleen de omgeving te verkennen, maar vooral om te reflecteren, te werken en diepgaande gesprekken te voeren die gericht zijn op jouw persoonlijke en professionele groei.


Dit programma is op maat gemaakt om jou te begeleiden bij het ontdekken van wat je echt wilt bereiken, zowel in je carrière als in je persoonlijk leven. We zullen samen jouw kernwaarden, doelen en prioriteiten onderzoeken, en eventuele uitdagingen identificeren die jouw balans tussen werk en gezin kunnen verstoren.


Door gebruik te maken van bewezen coachingsmethoden, leiderschapstechnieken en strategische planning, zul je in staat zijn om helderheid te krijgen over jouw professionele doelen en de stappen die nodig zijn om ze te bereiken, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een gezonde harmonie tussen werk en gezinsleven.


Of je nu streeft naar meer effectief leiderschap, betere time-managementvaardigheden, of een verbeterde work-life balance, ons 1-op-1 coachingsprogramma vanuit de Nomad biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien, zowel professioneel als persoonlijk.

bottom of page